JASLE

Mesto gde najmlađi učestvuju u svetu mašte, otkrića i topline, s ljubavlju negovani u Mirijevskom dvorištancu.

U našim jaslama, svaka beba je dragocena kap u okeanu ljubavi i pažnje. U Mirijevskom dvorištancu pružamo okruženje koje je pažljivo osmišljeno kako bi se svako dete osećalo kao kod kuće. Smatramo da su prve godine života ključne za razvoj i formiranje emocionalnih veza. Naš tim posvećenih stručnjaka svakodnevno se trudi da stvori ambijent gde svaka beba može da istražuje, otkriva i raste uz puno smeha i ljubavi. Verujemo da je svako dete jedinstveno, i zbog toga pristupamo s individualnom pristupom, prilagođavajući se potrebama i ritmu svakog mališana.

Jasle
6 - 36 meseci

VRTIĆ

Oaza razigranosti i učenja gde se svako dete oseća kao deo velike, sretne porodice.

Mirijevsko dvorištance je više od vrtića; to je porodična zajednica. U ovom radosnom kutku Beograda, deca se upuštaju u svakodnevne avanture, gde igra postaje most ka znanju. Naši prostori su dizajnirani tako da podstiču maštovitost, kreativnost i istraživački duh. Kroz brojne radionice, igre i aktivnosti, deca stiču ne samo nova znanja, već i dragocene veštine, poput saradnje, komunikacije i samopouzdanja. Naš cilj je da svako dete postane svestrana, samostalna i radosna individua, spremna za sve izazove koji je čekaju u životu.

Vrtić
3+ godina

PREDŠKOLSKO

Most između vrtića i škole, gde se snažni temelji budućeg uspeha postavljaju sa radošću i uzbuđenjem.

Naša predškolska grupa je osmišljena da bude sigurna luka za decu na pragu školovanja. U Mirijevskom dvorištancu, smatramo da je priprema za školu mnogo više od pukog učenja slova i brojeva. Kroz interaktivne metode i kreativne projekte, deca se podstiču da razmišljaju, postavljaju pitanja i traže odgovore. Uz pomoć posvećenog tima vaspitača, deca uče kako da budu odgovorna, kako da se izražavaju i kako da rade u timu. Pored toga, postavljamo temelje za razvijanje ljubavi prema učenju, što će ih pratiti tokom celog školovanja. Svako dete je budući lider, naučnik, umetnik ili istraživač, i naša misija je da im pomognemo da pronađu svoj put i strast.

Predškolsko
6 - 7 godina